BRUNMOSE CUP

Det her er ikke "bare" et stævne. det er BRUNMOSE CUP!

Hvert år, siden 2016, har Ammitsbøl Fodbold arrangeret et stort indestævne under navnet Brunmose Cup. De første år blev stævnet afholdt hen over lørdag og søndag, men de sidste to år, har fredag også været i brug, da stævnet stille og roligt har vokset sig større og større.

Stævnet bliver afholdt i begyndelsen af marts måned, og tæller nu 90 hold i årgangene fra U6 til U15. Lokale hold men også hold fra det nordjyske og Fyn har de sidste år deltaget i stævnet. 

Bag stævnet står rutinerede kræfter med både branchekendskab og foreningsforståelse, og hvert år forsøger man at flytte stævnet til nye højder, som kommer mange spillere og tilskuer til glæde.

A
lle år har arrangørerne kunne melde UDSOLGT.

Der tilbydes minimum 4 kampe til alle hold. Pokaler til 1. - 2. og 3. pladsen og statuetter til alle øvrige hold. Musik og speak til kampene samt

- Opsummering på antal scoorede mål
- Hattrick
- Præmie til ALLE spillere på holdet ved scoring nr. 50, 100 etc.
- Fed musik
- Lysgejl
- Festlig præmieoverrækkelse for 1. - 2. og 3. pladsen

og meget meget mere.....

Har din klub og dit hold aldrig deltaget i Brunmose Cup - så er det nu, du skal holde øje med, hvornår stævnet afholdes næste år.

Tjek ind på Facebook gruppen "Brunmose Cup" eller www.staevner.dk...så er du altid et skridt foran.


Vi glæder os til at se dig!


En STOR TAK til alle de sponsorer, som år efter år er med til at skabe områdets måske bedste CUP. Uden deres hjælp kan det ikke lykkedes.

Brunmose Cup 2021
 
Desværre ser vi os nødsaget til at aflyse årets Brunmose Cup pga. forsamlingsrestriktioner
i forbindelse med Covid-19.

Alle tilmeldte hold får selvfølgelig deres penge tilbage.
Vi kontakter jer alle, på den mail i brugte ved tilmeldingen.

Til gengæld lover vi, at vi 💯% vil være klar til at byde jer velkommen til Brunmose Cup 2022.

Vi har allerede sat et kæmpestort kryds i kalenderen
den 4. – 6. Marts 2022, og vi glæder os allerede til at skulle igang med at arrangere et indestævne, af de helt store, for alle deltagerne.

Pas på hinanden – Vi glæder os til vi ses igen.
Sæt et STORT i kalenderen, for allerede nu kan vi afsløre hvornår Brunmose Cup 2021 afholdes.

Det sker i Brunmosehallen fra fredag d. 5. marts 2021 og frem til og med søndag d. 7. marts 2021.

Følg med på Facebook siden "Brunmose Cup 2021".

Vi ses.
Brunmose Cup 2020 takker af for denne gang....
 

Vi skal nyde sejren, og den solide indsats vi gjorde i weekenden, og så skal vi tilbage i tænkeboksen, og arrangerer Brunmose Cup 2021 og ikke mindst have fyldt ny energi på batterierne igen. Vi vender helt sikkert tilbage med endnu højere højder næste gang vi ses til Brunmose Cup.

- Så hermed takker vi af, følg med på siden, når vi åbner op for tilmelding, hvis I vil være sikker på en plads til Danmarks mest nærværende indestævne, der vil børnene 💯%

Vi vil gerne sige TAK for en kæmpe opbakning både fra de tilmeldte hold, frivillige forældre, Brunmosehallen, teamet bag Brunmose Cup og ikke mindst vores fantastike sponsorer, som i særdeleshed også har været årsag til at Brunmose Cup har kunne lade sig gøre.

 
Besøg vores Facebook side "Brunmose Cup 2020" og se alle de fantastiske billeder fra weekenden. Det er lige til at blive glad i låget af.

Ses vi i 2021???? Vi er klar - eller også bliver vi det wink

BRUNMOSE CUP

Ammitsbøl SG&I