Book 1:1 samtale
Se adresse
Besøg os på Facebook

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i ASG&I Fitness foreningen

 
Der afholdes årsmøde / generalforsamling i ASG&I Fitness, med afholdelse d. 12 marts 2024 kl. 19:00 i Brunmosehallen. Dagsorden som følger:
  1. Valg af dirigent
  2. Bestyrelsens beretning
  3. Fremlæggelse af årsrapport og evt. revisionsberetning samt godkendelse af årsrapporten
  4. Fremlæggelse af drifts- og likviditetsbudget til godkendelse
  5. Behandling af evt. indløbne forslag
  6. Valg til bestyrelsen
  7. Eventuelt
 
Ved generalforsamlingen vil foreningen være vært for en lille forfriskning samt lidt at bide i.
Vi vil derfor sætte stor pris på, at deltagelse på forhånd meldes til formand Maria Helena Toftegaard Hansen på mokz@me.com, således at passende indkøb kan foretages.
På forhånd tak.
Vi ses!  
 
Mvh,
Bestyrelsen ASG&I Fitness,
Ødsted d. 20/02/2024

Velkommen til ASGI Fitness

Fitness er for alle!
 
Hos os er man velkommen, fra man er fyldt 15 år. Vi er en afdeling i foreningen bestående af en aktiv frivillig bestyrelse og et medlemstal på ca. 230-250, fint fordelt mellem unge, seniorer, medlemmer, der træner meget seriøst og andre, der blot ønsker at opretholde den daglige fysiske aktivitet.
 
Vores fitnesscenter tilbyder lidt forskelligt og er hele tiden under udvikling. Vi tilbyder et attraktivt og moderne fitnesscenter med Indoor-cycling, samt YOGA, hvor der både er hold for mænd og kvinder.
 
Centret har åbent alle ugens dage fra kl. 5:00-22:30. Der fås forskellige abonnementer til fitness og I finder alt information på hjemmesiden og køber ligeledes medlemskabet her.
 
Har man behov for en prøvetime, programlægning eller et godt råd til sin træning, så har vi tre instruktører tilknyttet. Instruktørerne bookes via SMS. Deres oplysninger kan findes på vores hjemmeside, Facebooksiden “ASG&I fitness Ødsted” eller på opslagstavlen ude foran centret.
 
Vores sidste nye tiltag er, at man nu må have sit barn med i centret, mens man træner, såfremt barnet kan sidde oppe ved de mærkede borde og stole, både af sikkerhedsmæssige årsager og for at de ikke forstyrrer andre. Dette håber vi, alle tager godt imod, og at det bliver en stor succes.
 
Vi, i bestyrelsen, står altid klar med en hjælpende hånd!
 
Vi glæder os til at se jer i vores hyggelige og veludstyrede fitness center!
Besøg os på Facebook
Ammitsbøl SG&I
Mølkærparken 5
7100 Vejle
Telefon: 112345678
E-mail: webmasterasgi@gmail.com
CVR:
Log ind
     
Ammitsbøl SG&I | Mølkærparken 5 | 7100 Vejle |