Velkommen til Ammitsbøl Fodbold   Related image

 


Ammitsbøl Fodbold er en tidligere sammenslutning af Ammitsbøl SG&I og Jerlev SG&I.

I dag er både Jerlev og Ødsted under Ammitsbøl Fodbold. Samtidig har fodboldafdelingen startet et samarbejde med Egtved Idrætsforening. Samarbejdet starter ved U13 holdene, hvor holdene spiller sammen og træner på skift i henholdsvis Egtved og Ødsted.

Ammitsbøl Fodbold tæller i dag 185 ungdomsspillere og 80 seniorspillere samt en lang række frivillige trænere.

 

Fremadrettet vil vores informationer til spillere, lister til trænere osv. udgå fra administrations- og tilmeldingssystemet Conventus, som idrætsforeningen har taget i brug. Når du har tilmeldt dig eller dit barn, er det derfor vigtigt, at du opdaterer oplysningerne, hvis du skifter mailadresse eller lignende. Læs mere her...

Billedresultat for latest news

03.02.2018 "Fodbold forside"

Opslag om træningsstart for piger årgang 2005 / 2006

26.01.2018 "Kontaktpersoner"

Bemærk, vores feriefodboldansvarlige, har fået ny mailadresse.

24.01.2018 "Fodbold forside"

Brrr...det er koldt udenfor.

24.01.2018 "Kontaktpersoner"

Bemærk, vores materialeansvarlig har fået ny mailadresse.

18.01.2018 "Fodbold forside"

Opslag om Fodboldskole 2018
Opslag om ESport, som starter op igen
Opslag om Blå Lørdag


Læs mere under fanen "Ammitsbøl ESport" omkring priser og find kontaktoplysninger på Mads Andersen, som står for ESport.

Hvis I mangler nogle informationer fra "Latest News", så kig ind unde "Arkiv".
HALLO piger - årgang 2005 / 2006

Så er det snart tid for træningsopstart.

Træningen starter på Egtved Kunstgræs Onsdag den 21. februar 2018 kl.17.15 til kl. 18.15.

Omkring påske, når græsset atter er grønt og dejlig, flytter træningen til Ødsted Stadion, hvor vi træner onsdage og fredage.

Så har du lyst til at spille pigefodbold og ha’ socialt samvær, men samtidig kan lide sved på panden, så kom og vær med på et fantastisk fodboldhold.

Trænerteamet Juul & Bonde glæder sig til at se Jer, og ved spørgsmål henviser vi til fanebladet "Kontaktpersoner", til venstre på hjemmesiden, 
hvor du finder kontaktinformation på de to trænere.

Tusind tak til vores kamptøjssponsor Reg. Beslagsmed Steen Martinsen ApS.

Vi ser frem til, om der kommer endnu flere spillere til forårssæsonen 2018.

   🍀Mød op og bliv en del af fællesskabet🍀

Så kan alle fodboldglade drenge og piger i Ødsted og omegn i alderen 6 – 16 år godt begynde at glæde sig.

 

Vi er i Ammitsbøl Fodbold allerede godt i gang med forberedelserne til årets fodboldskole 2018, som finder sted fra den 6. – 9 august 2018 på Ødsted stadion alle dage fra kl. 9-14. I år tilbyder vi fodboldskole i 4 dage.

Vi garanterer, at det bliver 4 spændende dage, hvor der skal fintes, dribles og scores masser af mål. Ud over dette har vi også et særligt fokus på relationer og venskaber.

 

I Ammitsbøl Fodbold har det stor betydning, at du og dine venner har oplevelsen af at være en del af fællesskabet og har det sjovt både på og udenfor fodboldbanen.

 

Fodboldskolen i Ammitsbøl Fodbold er en fantastisk sommerferietradition, som vi ønsker at bevare, så vil du være med til at gøre fodboldskolen i 2018 til en uforglemmelig ferieoplevelse for dig og for mange andre fodboldglade børn og voksne, så skynd dig at sige det til dine forældre.
 

Du kan tilmeldes på www.ajsport.dk/Fodbold fra den 1. februar.

 

OBS! Fristen for tilmelding er den 1. juni 2018, men da der er begrænset antal pladser, vil der blive lukket for tilmelding, når vi når 120 tilmeldte.

 

Prisen for alle 4 dage er 450,00.
Prisen er inklusiv lækker frokost ved Bo i Halcafeen, frugt, drikkedunke, spillersæt, en fodbold, VB billet, holdbillede, diplom og overraskelser.

 

Vi glæder os til at høre fra dig og alle dine fodboldkammerater

 


ESPORT lever....

Kom og vær med HVER ONSDAG i Brunmosehallen fra kl. 17.30 - 20.30DU KAN GODT BEGYNDE AT GLÆDE DIG, FOR VI GENTAGER SUCCESEN!


Sæt allerede nu i kalenderen.
 

Det bliver en fantastisk dag for alle spillere og deres trænere. 

 
Tag hele familien med til Blå Lørdag. Vi byder på en hel dag i fodboldens tegn med hygge, og masser af blå bold på Ødsted Stadion.