Beretning fra formanden 2018
 
Så gik der et år mere i fodboldens tegn.
 
Det går godt i vores lille klub. Der er gang i mange ting. Vi har fået mange frivillige trænere og en masse friske bestyrelsesmedlemmer.
 
Som noget nyt har vi fået en person fra bestyrelsen, som varetager søgning af midler fra fonde til forskellige tiltag, som vi ønsker at søsætte i 2019.
Vi har en plan for fremtiden - ”10 nye tiltag på 10 år”- til gavn for fodboldklubbens aktive medlemmer. Det første tiltag er allerede i gang. En svævende altan i hjørnet af hallen som blandt andet skal bruges til Brunmose Cup og andre arrangementer.
Vi har også fået en arbejdsgruppe, som har arrangeret Kandis koncert i Det sker i Brunmosehallen den 16. marts 2019, som vi håber, I alle vil støtte op om. Overskuddet går ubeskåret til vores alle sammens fodboldklub.
 
Ud over ovennævnte er der flere ting på tegnebrættet til næste år. Her kan blandt andet nævnes renovering af tribunen, salg af reklameskilte til kampbanen, en ny fodboldskole samt et aktivitetsområde med fodbold og leg bag ved Brunmose Hallen, som skal gøre det endnu mere sjovt at træne fodbold. Overdækning ved omklædningsrummene og bænke til ventende forældre og tilskuere.
Der er mange ting i gang og flere vil komme til. Nogle vil lykkes og andre går i glemmebogen. Det vigtigste er, at vi udvikler og gør mere til glæde for børn, voksne og byen.
 
Skal planerne realiseres, får vi brug for frivillige til projekterne. De vil løbende blive slået op, så man har mulighed for at se, hvornår man kan bidrage til projekterne.
Jeg håber, at I alle vil støtte op om projekterne, så vi kan skabe de bedste rammer for vores aktive i fodboldklubben, der gerne vil hygge sig med deres fodbold. Husk det er nemmere at løfte i flok, og samtidig styrker det sammenholdet i såvel klub som byerne omkring klubben.
 
I ønskes den bedste fodboldjul og håber, at der ligger en masse fodboldudstyr under juletræet. Vi glæder os til at se jer i det nye år.
 
Troels Lippert Nielsen
Formand, Ammitsbøl Fodbold.
 
Ammitsbøl SG&I