Efterårssæson 2017 går fra 15.09.17 til 08.12.17
 
Vi træner på et plan, hvor alle kan være med, men også hvor alle vil kunne blive udfordret, så fortæl gerne om os til tilflyttere - naboer - venner - og dem der lige har opnået status som arbejdsledig - efterlønner eller pensionist, vi har sågar også haft unge mødre på barsel med.

Vi mødes i Brunmosehallen kl. 10 til fælles opvarmning, derefter fordeler man sig alt efter interesse og energi. Vi er jo så heldige at have hele hallen til rådighed til diverse spil samt spinningslokale med 15 cykler og et kondicenter med alle de maskiner, hjertet kan begære.
Undervejs kan man forsyne sig med lidt frisk frugt, vand er også stillet frem til fri afbenyttelse, men det er en god ide at medbringe egen drikkedunk, så væskebalancen holdes vedlige. 
Kl 11.30 går vi i cafeteriet, hvor der er frisklavet kaffe/the og en enkelt småkage, så vi kan få sukkerdepoterne vedligeholdt. Lidt fællessang og endelig ikke at forglemme hyggeligt samvær inden vi går hjem kl. 12
Samme billige kontingent som tidligere kr. 150,- for hver sæson, prisen dækker også svømning.

FOR  NYE MEDLEMMER ER DE TO FØRSTE GANGE GRATIS PRØVETIMER
​fOR "GAMLE MEDLEMMER" BEDER VI OM AT BETALINGEN KLARES DE TO FØRSTE GANGE​


Også i denne sæcon kan svømning i Vingstedcentret tilbydes hver tirsdag kl. 11-12
​FØRSTE GANG 5. SEPT.

ingen træning i skoleferien (uge 42)


Vores julefrokost, som vi regner med at kunne afholde efter sidste træning 8. dec., plejer at være ret populær, så sæt kryds i kalenderen allerede nu.
 

 

Ammitsbøl SG&I