Kære alle.                                                                                             Ødsted den 15/11-2015
For ca. et års tid siden blev løbeklubben lagt under Fitnessafdelingen.
I løbet af denne tid har der været nogle gode tiltag som gå/løb, halvmaraton træning og andre forskellige tiltag.
Bag alle disse tiltag har stået en flok entusiastiske trænere, der har lagt en masse arbejde i forsøget på at skabe en god løbeafdeling.
I forbindelse med evalueringen af løbeklubben sidst i oktober, blev det besluttet lukke ned, da deltagerantallet var meget lavt.
Hvis nogen har betalt kontingent som løber ud over 1. november 2015, bedes i skrive til Lars Johansen, lars.lise@live.dk , med kontonr., hvorefter han vil returnere det resterende kontingent.
Til slut vil jeg sige tak til instruktørerne, der ukueligt fortsatte, med troen på, at medlemstallet ville vende, stor respekt til dem alle.
Ukuelige det er de, så de har startet facebook gruppen "Ødsted Løbefællesskab", gå ind og se om det var noget for dig. https://www.facebook.com/groups/417247231807653/?fref=ts
 
Mvh.
Mogens Søndergaard.
Der er sket en fejl. Følgende kan være sket:

- RSS linket er skrevet forkert
- Den anden hjemmeside virker ikke korrekt lige nu
- RSS læser elementet kender ikke den brugte type RSS link

Hvis problemet fortsætter over mere end en dag, så må du meget gerne sende linket til info@minisite.dk, så vi kan forbedre elementet.
Ammitsbøl SG&I