Nyhedsarkiv


Foredrag af Rune Støvring ifm. årsmødet i ASG&I


Rune Støvring - som er gammel Vejle dreng- var elitegymnast indtil den 24. september 2005 kl. 16.20. Da landede han fatalt i springgraven efter et fatalt spring og brækkede nakken. I dag tager han rundt på sundhedsuddannelserne og i foreninger, og holder foredrag om bla. "Det gode Liv".

Et foredrag han også holdte i forbindelse med årsmødet 2014 i ASG&I, hvor han med humor og et smil på læben gav eksempler fra sit eget liv på, hvor vigtigt det er at holde fokus på det gode liv, selvom man har en slange i halsen. Selvom man er afhængig af en respirator til at trække vejret. Selvom man sidder i elektrisk kørestol. Og selvom man er afhængig af hjælpere i døgnets 24 timer.

Rune er stadig aktiv som gymnastikinstruktør. Han forbereder træningsseancerne til sine hold og bruger sin stemme. Han har medinstruktører til at vise og instruere gymnasterne fysisk, og det er så også dem der får på puklen hvis de synes træningen er for hård...

Rune gav de ca. 40 fremmødte en formel på det gode liv:
((kærlighed+et godt helbred+en rød tråd)x gode dage = Et godt liv.

Kærligheden er til familien og venner. At man sørger for at bidrage til gode relationer. Et godt helbred handler om at spise sundt og motionere, og den røde tråd handler om at have et mål med livet og tage ansvar for hvilken retning man ønsker det skal tage.

En tankevækkende og inspirerende aften, som fortsatte med generalforsamling. Her modtog Carsten Jakobsen genvalget som formand for ASG&I, og Lene Karlsbjerg gav sekretærposten videre til Bente Blok Nielsen.


 
Festlig og folkelig Høvdingeboldturnering

Brunmosehallen genlød af et heppekor af "Pink Ladies" med et "Tage - Tage" på et tidspunkt i Høvdingeboldturneringen, som var den 2. af sæsonens Aktive Fredage i idrætsforeningen. Tage kæmpede bravt for sit hold "Idræt i Dagtimerne" da de spillede mod "Young Guns" i blå skjorter.

Et kendetegn for aftenen var netop at alle i hallen - ca. 200 på banen og på tilskuerrækkerne- engagerede sig vældig i turneringen med et stort smil på læben. Og hver kamp sluttede af med et fair play håndtryk, også selv om nogle af de unge spillere gav udtryk for at de syntes det var lidt uretfærdigt at de skulle spille mod pensionister!

Mon ikke der er behov for en rematch i den næste sæson??

Du kan se flere billeder under Galleri øverst til venstre på denne side

 
Ammitsbøl SG&I